Retour voorwaarden

Particulier

Als particulier kunt u altijd om welke reden dan ook uw artikel terugsturen. Mega Office hanteert voor consumenten de wet koop op afstand. U dient dit wel binnen 14 dagen na levering bij ons aan te melden via e-mail retouren@megaoffice.nl voor een snelle afhandeling. De kosten van het terugsturen van de producten zijn voor de afnemer.

 

 

Zakelijke klanten

Wanneer u als zakelijke klant een artikel wilt retourneren, dient u dit binnen 14 dagen na levering bij ons aan te melden via het email retouren@megaoffice.nl. Onze afdeling retouren beoordeelt uw retouraanvraag en informeert u per e-mail of deze aanvraag wordt geaccordeerd.

 

Als u zelf een vergissing heeft gemaakt of u heeft zich bedacht, dan verzoeken wij u dit ook te melden binnen 14 dagen na levering via het email retouren@megaoffice.nl.

Onze afdeling retouren beoordeelt uw retouraanvraag en informeert u per e-mail of deze aanvraag wordt geaccordeerd. Wanneer het akkoord is en wij hebben het artikel goed ontvangen in ons magazijn, krijgt u het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen gecrediteerd.

Mega Office hanteert € 7,50 excl. btw magazijn en handelingskosten per order plus €4,00 excl. btw per orderregel.
In overleg worden de goederen bij u opgehaald door onze vervoerder,

 

Wilt u een artikel retourneren? Dan vragen wij u het volgende stappenplan aan te houden. Zo kunnen wij uw retour zo soepel mogelijk afhandelen.

  • Meld op retouren@megaoffice.nl dat u een artikel retour wilt sturen.
  • U ontvangt via e-mail een bevestiging van uw verzoek.
  • U ontvangt daarna via e-mail instructies over de afhandeling hiervan.
  • Na ontvangst van uw zending, wordt er binnen 14 werkdagen een creditnota opgemaakt en aan u toegezonden.
  • Indien zakelijke klanten, de artikelen retourneren buiten onze retourvoorwaarden om, behouden wij het recht deze artikelen terug te sturen op kosten van de rechtmatige eigenaar zonder creditering van het factuurbedrag.
  • Het is helaas niet mogelijk een artikel te ruilen voor een ander artikel, omdat de retourprocedure en de bestelprocedure verschillen. U kunt uiteraard altijd het artikel opnieuw bestellen via MegaOffice.nl.