Kopieerpapier A4 online bestellen?

 

MegaOffice heeft een breed assortiment A4 printpapier.

 

Naast het standaard kopieerpapier A4 wit 80gr heeft MegaOffice ook een groot assortiment wit A4 papier 100gr, kopieerpapier 500 vel in verschillende kleuren, gerecylced printpapier en xerox multiprint. Al het kopieerpapier die u bestelt voor 17.00 uur, wordt de volgende werkdag geleverd. Kopieerpapier FSC gecertificeerd online bestellen? Dat kan bij MegaOffice alles voor jouw prettige en duurzame werkplek.

 

MegaOffice Online Kopieerpapier Shop

 

Navigator print- en kopieerpapier

Voor het beste print- en kopieerpapier kun je het best terecht bij Navigator. Het merk is internationaal erkend als toonaangevende ontwikkelaar van premium kantoorpapier. Het dikke, witte en zachte papier is zeer geschikt voor al het print- en kopieerwerk. Geniet van levendige kleuren en intense zwarte tonen. Je kiest bij MegaOffice uit een ruim assortiment papieren van Navigator.

Het beste papier door duurzame ontwikkeling

Het papier van Navigator garandeert een hoge afdrukkwaliteit en lager tonerverbruik. Het papier voelt glad aan, loopt niet vast en is verkrijgbaar in de formaten A3 en A4. Daarnaast wordt het papier van Navigator voor alle soorten printers- en kopieerapparaten gebruikt.

Het merk blijft nieuwe papiersoorten ontwikkelen om de hoogste kwaliteit te garanderen, waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Zo ontwikkelen ze nieuwe landbouwtechnieken om de bodemvruchtbaarheid te verbeteren en de biodiversiteit van het milieu te beschermen. Navigator gebruikt uitsluitend Eucalyptus Globolus vezels die speciaal worden verbouwd voor papierproductie. Jaarlijks groeien er ruim 12 miljoen Eucalyptus planten, tussen andere bomen zoals olijfbomen.

 

Ontdek Navigator Universal, Homepack, Presentation en Office series

Bij MegaOfficer kies je uit vele papiersoorten van verschillende gewichtsklassen. Ons lichtste papiersoort weegt 75 gram en het zwaarste is 160 gram. Je bent gegarandeerd va het FSC keurmerk (voor verantwoord beheerde bossen) en het EU Ecolabel.

Navigator ontwikkelde verschillende series zoals Universal, Homepack, Presentation en Office. Deze series bevatten papier met extra opdikking, betere opaciteit (minder doorschijnend) en een uitstekende vlakliggendheid. Het chloor- en houtvrije papier voldoet tevens aan de houdbaarheidsnorm ISO9706.

 

Profiteer van onze aanbiedingen en bestel online!

Profiteer van de laagste prijs en een snelle levering bij MegaOffice. Plaats jouw bestelling met Navigator papier eenvoudig online in onze webshop. Bestel je voor 17:00 uur? Dan wordt jouw bestelling de volgende werkdag al geleverd. Onze producten zijn altijd uit voorraad leverbaar, tenzij anders vermeld.

MegaOffice alles voor jouw prettige en duurzame werkplek