Magazijn Quantore 
 
 
 
 
 

Quantore

De core business van Quantore is inkoop en logistiek. In ons moderne logistieke centrum liggen 24.000 producten klaar voor verzending. Alle denkbare kantoorartikelen zijn in ons assortiment vertegenwoordigd, van kleine schrijfwaren tot grote kantoormachines. Het logistieke centrum is verregaand geautomatiseerd en gemechaniseerd om zo kosten te minimaliseren.

De geavanceerde inrichting stelt ons in staat grote en kleine leveringen voor leden, klanten en hun klanten optimaal te kunnen verzorgen. Wij bundelen inkoopkracht en werken voortdurend aan een efficiëntere logistieke keten.

Verregaande commerciële en logistieke samenwerking met A-merkleveranciers verschaft ons een speciale positie in de markt. Hierdoor kunnen wij goede condities bieden en de kosten in de keten beperken. Hier profiteren onze leden en klanten van. Zo kunnen zij ook hun kosten laag houden en hun klanten de beste deal bieden. Niet voor niets is ons motto ‘Kantoorartikelen voor iedereen’.

MVO speelt een zeer belangrijke rol in onze bedrijfsvoering. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar groene assortimenten, maar ook naar de interne organisatie en de samenwerking met partners. Daarnaast ondersteunt Quantore diverse lokale en nationale maatschappelijke initiatieven.

Quantore is al 100 jaar een betrouwbare partij, groot geworden door samenwerking.

Kantoorartikelen voor iedereen

Dat is ons motto. Maar wat doen wij nu precies? De Quantore bedrijfsfilm schetst een goed beeld van het werkgebied van Quantore, brengt onze geavanceerde logistieke operatie in kaart en laat zien waar wij voor staan.

Quantore is de beste groothandel voor kantoorartikelen. Wij voorzien de markt van het meest complete assortiment kantoorartikelen, tegen de meest gunstige prijs en op de meest efficiënte manier. Door onze krachten te bundelen zijn we in staat om méér te doen. Samen realiseren we scherpe prijzen en een goede service, zodat we sterker staan tegenover de concurrentie.