Toner en tonercartridges bestellen?

 

MegaOffice heeft een breed assortiment toner- en inktcartridges.

 

Naast de bekende toner merken van HP en Brother heeft MegaOffice ook een groot assortiment gerecyclede of compatible cartridges en toners van Quantore voor Epson, Canon, Dell en Kyocera .  Alle soorten cartridges die u bestelt voor 17.00 uur, worden de volgende werkdag geleverd. Toners online bestellen? Dat kan bij MegaOffice alles voor op kantoor, thuis en school. Zoek je een inktcartridges klik dan hier.

 

MegaOffice TOP toners

 

Toners voor zakelijke laserprinters

Zeker op kantoor is een goede toner onmisbaar. Op de werkvloer worden dagelijks grote hoeveelheden documenten afgedrukt. De laserprinter moet op elk moment klaar staan voor gebruik, maar eigenlijk zit niemand erop te wachten om de toner te vervangen. Het papier bijvullen dat gaat nog net, maar de tonercartrdige vervangen? Daarvoor zullen de meeste collega's bedanken. De één weet niet hoe het moet, de ander heeft er geen tijd voor en weer een ander is bang voor vieze handen. Redenen genoeg dus om op kantoor te kiezen voor toners met hoge capaciteit. Tonercartridges met hoge of zelfs extra hoge capaciteit zijn gevuld met een grotere hoeveelheid toner poeder. Dat betekent dat er een groter aantal pagina's geprint kan worden voordat deze toner cartridges vervangen hoeven te worden. Natuurlijk is het nadeel hiervan dat uw medewerker of collega's zo nooit zullen leren dat het vervangen van toners in de printer helemaal niet moeilijk is en ook geen vieze handen oplevert. Het voordeel is echter dat de productiviteit op de werkvloer lekker hoog blijft. Laser toners met hoge en extra hoge capaciteit hebben als bijkomend voordeel dat ze in verhouding vaak goedkoper zijn per geprinte pagina. Zo bespaart uw bedrijf dus ook nog op de afdrukkosten.

De toner cartridge werkt perfect samen met de printer

De laser toner bevat fijn tonerpoeder dat verschillende kleuren kan hebben. Een monochrome laserprinter gebruikt alleen een zwarte toner, terwijl er voor een kleurenprinter 4 aparte toners nodig zijn. In elke toner cartridge zit dan een andere kleur poeder; samen kunnen deze elke kleur produceren. Wanneer er geen poeder meer in een toner cartridge zit, dient u een nieuwe toner te kopen. Om de goede afdruk op papier te krijgen, zijn er naast de toner nog meer onderdelen nodig. De drum is hiervan de bekendste die niet altijd gelijktijdig met de tonercartridge vervangen hoeft te worden. Deze zorgt ervoor dat het tonerpoeder wordt overgezet van de tonercartridge naar het papier. Ook een drum moet af en toe vervangen worden, dit geeft uw laserprinter aan door middel van een melding. Een printer drum kunt u net als goedkope toners heel eenvoudig bestellen bij MegaOffice tonershop en ook de drum plaatst u eenvoudig zelf in de printer. Komt er een monteur om uw laserprinter te onderhouden of repareren? Ook dan kunt u ervoor kiezen om de onderdelen niet via de monteur, maar zelf te bestellen. De meeste onderdelen bestelt u voor een lagere prijs bij MegaOffice tonershop. Als een onderdeel door een monteur moeten vervangen dient te worden dan kunt u dit zien aan de melding bij het product op de website.

MegaOffice alles voor jouw prettige werkplek